Jag vill göra en simulering med 3D hur det blir efter operationen. Är det möjligt?

Jag vill göra en simulering med 3D hur det blir efter operationen. Är det möjligt?

Plastikguiden svarar:

Jag använder programmet Crisalix för att skapa 3D-bilder. Att simulera resultatet efter en bröstförstoring är ett sätt att få en uppfattning om hur det kan bli efter en operation. Genom att skicka bilder till mig så kan jag hjälpa dig med en simulering som du sedan får ta del genom att du får ett användarkonto på Crisalix. Det är viktigt att bilderna som ligger till grund för simuleringen är tagna på exakt rätt sätt för att datorn ska kunna bearbeta dem. Gör så här:

1) Du behöver ha 3st bilder som är tagna så exakt som möjligt såsom exemplet visar; det är viktigt att naveln och halsgropen syns. Ta bilderna mot en ljus och enkel bakgrund och undvik skuggor. Håll kameran i nivå med vårtgårdarna. Var noga med att inte vrida dig för mycket i sidobilderna. Flytta bort håret från axlarna så att det inte hänger fram, och låt inte halssmycken eller liknande hänga ned framför. Ansiktet ska inte synas på bilderna.

2) Mät avstånd avståndet mellan bröstvårtorna med linjal eller måttband. Mät så noggrant som möjligt. Detta avstånd varierar från person till person men brukar vara mellan 19 - 23 cm

3) Maila bilderna samt uppgift om avståndet mellan bröstvårtorna till mig (johan@plastikguiden.se) så återkommer jag sedan med en invite till dig att skapa ett konto där du kommer åt simuleringen.

4) För att vi ska kunna göra en 3D-simulering så behöver vi lagra dina personuppgifter. I och med att du skickar bilder till oss så har du godkänt detta. Du kan närsomhelst be oss radera dina personuppgifter genom att maila till johan@plastikguiden.se. Om vi raderar dina personuppgifter som har du inte längre tillgång till dina 3D-bilder.

OBS: Det är viktigt att komma ihåg att simuleringen är ett hjälpmedel för att få ett exempel på hur det kan bli efteråt men att det inte är säkert att det exakta utfallet blir såsom datorn gissar att det ska bli. Om du vill läsa mer om hur du ska tänka när du tolkar din 3D-bild eller vilka implantat som är lämpliga för dig att simulera med så kan du läsa om det här ("Bröstförstoring 3D-simulering").

Om det skulle vara så att du måste göra ett lyft samtidigt som förstoringen så går det ofta inte att göra en simulering med Crisalix 3D som är tillförlitlig. Du får i så fall ett besked om detta per mail.

Dela på sociala medier:

Facebook
Twitter

Fler frågor och svar inom "Olika typer av bröstimplantat"

Ska jag välja ett runt bröstimplantat eller ett som är droppformat?

Vad är bröstimplantat från Polytech Microthane?

Erbjuder ni Motiva JOY? Vad innebär detta?

Vilka fabrikat kan jag välja på?

Vad är det för skillnad visuellt mellan Mentor och Motiva i just mitt fall?

Vad är det för skillnad på Mentor standardimplantat och Mentor Xtra?

Vilken yta har implantaten som du använder?

Ska jag välja texturerade eller släta implantat?

Ska jag välja mjukare eller styvare silikon?

Vad är geléhallonproteser?

Vill du ha hjälp?

Se tillgängliga tider och boka konsultation hos oss på bokadirekt.se

Öppna chatt
* AKUTA FRÅGOR FÖR NYOPERERADE PATIENTER HÄNVISAS TILL JOURTELEFONEN *
---------------------------
Hej
Kan vi hjälpa dig?
Vi delar aldrig ut dina uppgifter eller dränker dig i spam. När du godkänner att vi sparar din epostadress så kommer du ibland att få Plastikguidens nyhetsbrev. Du kan välja att lämna epostlistan när som helst.