Boka tid plastikkirurgi

Boka tid plastikkirurgi

patient som bokar konsultation för bröstförstoring bukplastik fettsugning intimkirurgi hos johan thorfinn plastikkirurgi

Boka konsultation eller operation

Du kan boka konsultation eller operation för bröstförstoring, bröstförminskning, bukplastik, intimkirurgi, fettsugning och mycket mer. Vi finns i Linköping och har patienter från Norrköping, resten av Östergötland och stora delar av södra Sverige. Välj vad du vill boka genom att klicka på länkarna nedanför.

Reservera din operationstid innan besöket

Även om du inte har varit på mottagningen än så kan du boka preliminär operationstid för att minska på din väntetid mellan mottagningsbesök och operation. En reserverad tid för operation kan du ta bort utan kostnad i samband med ditt mottagningsbesök. Vill du hellre boka dig för en konsultation till någon av de andra duktiga plastikkirurgerna på Plastikakademin? Detta gör du på BokaDirekt.

Bara specialister i plastikkirurgi

Hos oss så blir du bara opererad av överläkare som har svensk specialistexamen i plastikkirurgi och har många års erfarenhet av estetisk kirurgi. Vi är också alla anslutna till Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi (SFEP).

Handplockad personal

Vår personal är alla rekryterade eftersom de är duktiga på sina respektive yrken, och alla har en specialinriktning mot till exempel operation eller anestesi/narkos samt många års erfarenhet. De har stor vana av att arbeta med patienter som opereras för estetiska operationer vilket är en förutsättning för att du som patient ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Modern klinik i Linköping

Operationerna utförs på Plastikakademin i Linköping. Där har vi ljusa och fräscha lokaler och moderna utrustning. Vi anstränger oss för att du ska känna att du är i trygga händer.

Dela på sociala medier:

Facebook
Twitter

Vill du veta mer?

På Plastikguiden hittar du svaren på över 200st frågor om olika operationer under Frågor & Svar.
Öppna chatt
* AKUTA FRÅGOR FÖR NYOPERERADE PATIENTER HÄNVISAS TILL JOURTELEFONEN *
---------------------------
Hej
Kan vi hjälpa dig?
Vi delar aldrig ut dina uppgifter eller dränker dig i spam. När du godkänner att vi sparar din epostadress så kommer du ibland att få Plastikguidens nyhetsbrev. Du kan välja att lämna epostlistan när som helst.