Om oss

Min idé om Plastikguiden

”Jag fick idén till Plastikguiden.se när jag insåg att det saknas bra information om plastikkirurgi som inte bara är kommersiellt inriktad. Det finns inte heller bra kanaler där jag som plastikkirurg har en möjlighet att kommunicera med Dig som blivande eller nuvarande patient. Därför satsar jag på att ge Dig som söker information i allmänhet eller vill ställa frågor i enskildhet möjligt att att del av Plastikguiden antingen här eller på Plastikguiden på Facebook.”

/Johan Thorfinn, plastikkirurg 

Plastikkirurgi berör

Plastikkirurgi är ett område som intresserar många människor. Det finns väldigt mycket information att tillgå genom att läsa på Internet eller i media. Många gånger är det inte helt enkelt att skilja på vad som är sakliga fakta och vad som har mindre substans, och det kan vara svårt att värdera om informationskällan är tillförlitlig. I vissa fall ligger också kommersiella intressen bakom informationen om en viss produkt eller ett visst ingrepp, vilket gör att det kan vara svårt att veta om informationen som presenteras enbart är framtagen för att .

Din källa till information

Syftet med Plastikguiden är att skapa en direktkanal mellan mig som plastikkirurg och Dig som intresserad av plastikkirurgi. Det behöver inte vara så att Du har genomgått en operation eller ens planerar att göra det. Kanske är det så att Du bara har en fråga, och inte vet var Du ska vända Dig.

Intergitetspolicy

Dina data är lika säkra hos oss som våra patienter. Läs vår integritetspolicy.

Dela på sociala medier:

Facebook
Twitter

Vill du ha hjälp?

Se tillgängliga tider och boka konsultation hos oss på bokadirekt.se

Öppna chatt
* AKUTA FRÅGOR FÖR NYOPERERADE PATIENTER HÄNVISAS TILL JOURTELEFONEN *
---------------------------
Hej
Kan vi hjälpa dig?
Vi delar aldrig ut dina uppgifter eller dränker dig i spam. När du godkänner att vi sparar din epostadress så kommer du ibland att få Plastikguidens nyhetsbrev. Du kan välja att lämna epostlistan när som helst.