Bröstoperationer

Bröstoperationer

Bröstoperation Linköping Norrköping

Efter graviditet och amning eller viktnedgång så blir brösten ofta mindre och får en annan form än tidigare. Det kan också vara så att man kan ha andra skäl till att vilja ha en annan volym/form. Med eller utan bröstimplantat kan man ändra form och storlek på många olika sätt. Operationen sker i narkos och man går hem samma dag. Även män kan genomgå bröstoperation för att göra bröstkorgen plattare. Klicka på någon av knapparna för att läsa mer om varje bröstingrepp som vi utför på patienter från Linköping och Norrköping, och hela Östergötland samt resten av södra Sverige.

Utför bröstoperation för dig som bor i Linköping och Norrköping

Boka dig för bröstoperation

Under konsultationen går vi igenom dina förutsättningar och önskemål. Om du vill kan du säkra din operationstid hos mig innan konsultationen genom att boka den preliminärt innan vi ses på mottagningen. Läs mer om hur du enkelt bokar tid hos mig online via BokaDirekt genom att klicka här. Alla bröstingrepp utförs på Plastikakademin i Linköping.

Bröstförstoring

En bröstförstoring (bröstaugmentation) görs antingen med ett silikonimplantat eller genom att transplantera eget fett. Vi utför bröstförstoringen på Plastikakademin i Linköping, och har patienter från Norrköping samt hela Östergötland och södra Sverige. Genom att lägga in ett implantat så ökar volymen och bröstet får en rundare form. Det finns olika typer av bröstimplantat vars olika egenskaper gör att man till exempel kan få en rundare form eller mer naturlig sluttning på bröstets övre del. LÄS MER.

Bröstlyft i Linköping och Norrköping

Med ett bröstlyft (mastopexi) minskar bröstets häng. Det blir också en minskning av vårtgården. Bröstlyft kan kombineras med ett silikonimplantat för att göra bröstet större och rundare. Bröstimplantatet läggs antingen bakom eller framför bröstmuskeln. LÄS MER.

Bröstförminskning

Vissa kvinnor besväras av stora bröst som kan ge tyngdkänsla, skav mot huden och BH-band som skär in i axlarna. Då kan man utföra en bröstförminskning (bröstreduktion). Operationen utförs i narkos och man går hem samma dag. LÄS MER.

Dela på sociala medier:

Facebook
Twitter

Förband: Vilket slags förband får jag efter en bröstförstoring?

Jag ska göra en bröstoperation med implantat. Vad är "ristestet"?

Vilken träningsform är bäst att börja med efter bröstoperation?

Vill du ha hjälp?

Se tillgängliga tider och boka konsultation hos oss på bokadirekt.se

Öppna chatt
* AKUTA FRÅGOR FÖR NYOPERERADE PATIENTER HÄNVISAS TILL JOURTELEFONEN *
---------------------------
Hej
Kan vi hjälpa dig?
Vi delar aldrig ut dina uppgifter eller dränker dig i spam. När du godkänner att vi sparar din epostadress så kommer du ibland att få Plastikguidens nyhetsbrev. Du kan välja att lämna epostlistan när som helst.