logo

Maila mig

johan@plastikguiden.se

Operationsdagar

Operationsdagar

Tillgängliga operationsdatum 2022

För att boka en operationstid så skickar du ett mail till op@plastikguiden.se. När du har fått ett bekräftelsemail att du är inbokad på ditt datum så är din tid bokad (tar upp till 7 arbetsdagar beroende på arbetsbelastning).

De uppgifter som vi alltid behöver är: namn, personnr, typ av ingrepp, önskat datum, reservdatum.

För dig som bokar preliminär operationstid så är det bra om du även har bokat en konsultationstid minst 4-5v innan din preliminära operationstid. Du kan givetvis också skicka bilder. Om du redan har varit på din konsultation så behöver du inte skicka bilder. Om vi har några frågor så hör vi av oss.

Operationsdatum

Senast uppdaterat: 2022-06-23

Har du varit inne här tidigare? Glöm inte att ladda om sidan i din webbläsare så att du inte tittar på en gammal version.

2022

JULI
(inga operationer)

AUGUSTI
15 augusti: En tid kvar
22 augusti: FULLT

25 augusti: FULLT
29 augusti: En tid kvar

SEPTEMBER
1 septemberEnstaka tider kvar

5 september: Enstaka tider kvar
12 september: En tid kvar (kort ingrepp)
15 september: Enstaka tider kvar
19 september: Enstaka tider kvar
26 september: Enstaka tider kvar
29 september: Gott om tider (ej bokningsbar)

OKTOBER
3 oktober:
 Enstaka tider kvar
10 oktober: En tid kvar
13 oktober: Gott om tider (ej bokningsbar)
17 oktober: FULLT
24 oktober: En tid kvar
27 oktober: Gott om tider (ej bokningsbar)

NOVEMBER
Meddelas inom kort

DECEMBER
Meddelas inom kort

Information

Observera att det finns en viss eftersläpning från det att vi bokar in en operationstid och innan det syns på den här sidan. Det betyder att det kan vara fullbokat fast det inte syns här. Det kan också vara bra att komma ihåg att även om det ser ut att vara ledigt så kanske inte just din operation kan bokas in en viss dag för att ditt ingrepp är längre än vad det tidsmässigt finns möjlighet att lägga in. I vissa fall kan andra praktiska saker ha betydelse som gör att du inte kan få det datum du önskar i första hand. Ange därför alltid minst ett reservdatum när du vill boka en viss operationsdag.

Omboka operation

Vi försöker alltid tillgodose önskemål om att flytta sin tid men byten som sker för tätt inpå din planerade operation är tyvärr ibland inte möjligt. Vill man ändå flytta sin tid inom 14 dagar från operationsdatum så får man boka av tiden enligt gällande avbokningsregler (10% administrativ avgift av din operationskostnad) och sedan boka en ny tid. För att omboka din operation, klicka på knappen nedan.

Avboka operation

Avbokningar med kort varsel är som tur är ovanligt eftersom det ställer till en hel del praktiska problem för oss. Avboknings på grund av sjukdom kan göras närsomhelst fram till operationsdagen. Om avbokningen görs inom 14 dagar från operationsdatum så behöver du ett läkarintyg. Vid avboknings på grund av annan anledning än sjukdom inom 14 dagar från operationsdatum tas en administrativ avgift ut på 10% av din operationskostnad. Avbokning av korrigering debiteras med 2500kr. För att boka av din operation, klicka på knappen nedan.

Vill du veta mer?

På Plastikguiden hittar du svaren på över 200st frågor om olika operationer under Frågor & Svar.