Operationsdagar plastikkirurgi

Operationsdagar plastikkirurgi

Johan Thorfinn plastikkirurg diskuterar skönhetsoperation med plastikkirurgisk patient

Operationsdatum 2023

Här kan du se datum då du kan reservera en tid för plastikkirurgiska ingrepp såsom bröstförstoring, bröstlyft, bukplastik, fettsugning med mera. Alla ingrepp utförs av Johan Thorfinn som är överläkare och svensk specialist i plastikkirurgi med många års erfarenhet.

För att boka en operationstid så skickar du ett mail till op@plastikguiden.se. När du har fått ett bekräftelsemail att du är inbokad på ditt datum så är din tid bokad (tar upp till 7 arbetsdagar beroende på arbetsbelastning).

De uppgifter som vi alltid behöver är: namn, personnr, typ av ingrepp, önskat datum, reservdatum.

För dig som bokar preliminär operationstid så är det bra om du även har bokat en konsultationstid minst 4-5v innan din preliminära operationstid. Du kan givetvis också skicka bilder. Om du redan har varit på din konsultation så behöver du inte skicka bilder. Om vi har några frågor så hör vi av oss.

Operationsdatum

Har du varit inne här tidigare? Glöm inte att ladda om sidan i din webbläsare så att du inte tittar på en gammal version.

2023

NOVEMBER

13 november:  FULLT
15 november:  FULLT
27 november:  FULLT
29 november: En tid kvar

DECEMBER

1 december: FULLT

5 december: En tid kvar
7 december:  En tid kvar
11 december: FULLT
13 december: FULLT

21 december:  FULLT

2024

JANUARI
10 januari 
11 januari
16 januari
17 januari 

 

FEBRUARI
1 februari  
februari  
februari  
12 februari  
15 februari  
26 februari  
  

MARS
1 mars  
mars  
11 mars  
14 mars  
21 mars  
25 mars  
26 mars


APRIL
4 april  
april  
11 april  
18 april  
22 april  
25 april  
29 april 


MAJ
6 maj  
maj  
16 maj  
20 maj  
23 maj  
30 maj 


JUNI
3 juni 
juni  
12 
juni  
14 
juni 
17 
juni


JULI (inga operationer)

Information

Observera att det finns en viss eftersläpning från det att vi bokar in en operationstid och innan det syns på den här sidan. Det betyder att det kan vara fullbokat fast det inte syns här. Det kan också vara bra att komma ihåg att även om det ser ut att vara ledigt så kanske inte just din operation kan bokas in en viss dag för att ditt ingrepp är längre än vad det tidsmässigt finns möjlighet att lägga in. I vissa fall kan andra praktiska saker ha betydelse som gör att du inte kan få det datum du önskar i första hand. Ange därför alltid minst ett reservdatum när du vill boka en viss operationsdag.

Omboka operation

Vi försöker alltid tillgodose önskemål om att flytta sin tid men byten som sker för tätt inpå din planerade operation är tyvärr ibland inte möjligt. Vill man ändå flytta sin tid inom 14 dagar från operationsdatum så får man boka av tiden enligt gällande avbokningsregler (10% administrativ avgift av din operationskostnad) och sedan boka en ny tid. För att omboka din operation, klicka på knappen nedan.

Avboka operation

Avbokningar med kort varsel är som tur är ovanligt eftersom det ställer till en hel del praktiska problem för oss. Avbokning på grund av sjukdom kan göras närsomhelst fram till operationsdagen. Om avbokningen görs inom 14 dagar från operationsdatum så behöver du ett läkarintyg. Vid avbokning på grund av annan anledning än sjukdom inom 14 dagar från operationsdatum tas en administrativ avgift ut på 10% av din operationskostnad. Avbokning av korrigering debiteras med 5000kr (narkos) respektive 2500kr (lokalbedövning). För att boka av din operation, klicka på knappen nedan.

Dela på sociala medier:

Facebook
Twitter

Vill du veta mer?

På Plastikguiden hittar du svaren på över 200st frågor om olika operationer under Frågor & Svar.
Öppna chatt
* AKUTA FRÅGOR FÖR NYOPERERADE PATIENTER HÄNVISAS TILL JOURTELEFONEN *
---------------------------
Hej
Kan vi hjälpa dig?
Vi delar aldrig ut dina uppgifter eller dränker dig i spam. När du godkänner att vi sparar din epostadress så kommer du ibland att få Plastikguidens nyhetsbrev. Du kan välja att lämna epostlistan när som helst.