Operationsdagar plastikkirurgi

Operationsdagar plastikkirurgi

Johan Thorfinn plastikkirurg diskuterar skönhetsoperation med plastikkirurgisk patient

Operationsdatum 2023

Här kan du se datum då du kan reservera en tid för plastikkirurgiska ingrepp såsom bröstförstoring, bröstlyft, bukplastik, fettsugning med mera. Alla ingrepp utförs av Johan Thorfinn som är överläkare och svensk specialist i plastikkirurgi med många års erfarenhet.

För att boka en operationstid så skickar du ett mail till op@plastikguiden.se. När du har fått ett bekräftelsemail att du är inbokad på ditt datum så är din tid bokad (tar upp till 7 arbetsdagar beroende på arbetsbelastning).

De uppgifter som vi alltid behöver är: namn, personnr, typ av ingrepp, önskat datum, reservdatum.

För dig som bokar preliminär operationstid så är det bra om du även har bokat en konsultationstid minst 4-5v innan din preliminära operationstid. Du kan givetvis också skicka bilder. Om du redan har varit på din konsultation så behöver du inte skicka bilder. Om vi har några frågor så hör vi av oss.

Operationsdatum

Senast uppdaterat: 2023-05-20

Har du varit inne här tidigare? Glöm inte att ladda om sidan i din webbläsare så att du inte tittar på en gammal version.

2023

MAJ
3 maj:  FULLT
15 maj: FULLT
17 majFULLT
22 maj:  
FULLT
29 maj:  FULLT
31 maj: FULLT

JUNI
12 juni: FULLT
15 juni: 
Enstaka tider kvar

JULI (inga operationer)

AUGUSTI
14 augusti:  En tid kvar
16 augusti:  Enstaka tider kvar
21 augusti:  Gott om tider
23 augusti:  Gott om tider

SEPTEMBER
4 september:  En tid kvar
6 september:  Gott om tider
18 september:  Enstaka tider kvar
20 september:  En tid kvar

25 september:  Gott om tider

27 september:  Gott om tider 

OKTOBER
16 oktober:  Enstaka tider kvar
18 oktober:  Gott om tider
23 oktober:  Gott om tider
25 oktober:  Enstaka tider kvar

NOVEMBER
13 november:  Gott om tider
15 november:  Gott om tider
27 november:  Gott om tider
29 november:  Gott om tider

DECEMBER
11 december:  Gott om tider
13 december:  Gott om tider
19 december:  Gott om tider
20 december:  Gott om tider

 

Information

Observera att det finns en viss eftersläpning från det att vi bokar in en operationstid och innan det syns på den här sidan. Det betyder att det kan vara fullbokat fast det inte syns här. Det kan också vara bra att komma ihåg att även om det ser ut att vara ledigt så kanske inte just din operation kan bokas in en viss dag för att ditt ingrepp är längre än vad det tidsmässigt finns möjlighet att lägga in. I vissa fall kan andra praktiska saker ha betydelse som gör att du inte kan få det datum du önskar i första hand. Ange därför alltid minst ett reservdatum när du vill boka en viss operationsdag.

Omboka operation

Vi försöker alltid tillgodose önskemål om att flytta sin tid men byten som sker för tätt inpå din planerade operation är tyvärr ibland inte möjligt. Vill man ändå flytta sin tid inom 14 dagar från operationsdatum så får man boka av tiden enligt gällande avbokningsregler (10% administrativ avgift av din operationskostnad) och sedan boka en ny tid. För att omboka din operation, klicka på knappen nedan.

Avboka operation

Avbokningar med kort varsel är som tur är ovanligt eftersom det ställer till en hel del praktiska problem för oss. Avbokning på grund av sjukdom kan göras närsomhelst fram till operationsdagen. Om avbokningen görs inom 14 dagar från operationsdatum så behöver du ett läkarintyg. Vid avbokning på grund av annan anledning än sjukdom inom 14 dagar från operationsdatum tas en administrativ avgift ut på 10% av din operationskostnad. Avbokning av korrigering debiteras med 5000kr (narkos) respektive 2500kr (lokalbedövning). För att boka av din operation, klicka på knappen nedan.

Dela på sociala medier:

Facebook
Twitter

Vill du veta mer?

På Plastikguiden hittar du svaren på över 200st frågor om olika operationer under Frågor & Svar.