Nanofat

Injektion med nanofat är en metod man kan använda för att förbättra gamla ärr, tunna rynkor eller i vissa fall mörka cirklar under ögonen.

Nanofat är ditt eget fett som man hämtar genom en liten fettsugning, till exempel på magen eller insida av låren.

Fettet rensas och sköljs direkt efter fettsugningen, och finfördelas sedan med ett speciellt instrument så att fettet blir ”söndermosat”.

Det rensade fettet injiceras mycket ytligt i huden direkt. Det fungerar genom att tillföra huden celler som har egenskaper som påminner om cellförnyelse eller regeneration. Man kan inte spara fettet till ett senare tillfälle.

Se videoklipp på Youtube hur det går till (nytt fönster).

Nanofat skall inte liknas vid en filler såsom mer traditionell fettransplantation. Vävnaderna måste tillåtas att ”återhämta sig” med hjälp av nanofat och därför kan man bedöma resultatet tidigast efter 6 månader.

Precis som med traditionell fettransplantation kan man ibland behöva upprepa injektionen, men resultatet som man uppnår sedan är vanligen bestående under lång tid.

Injektion med nanofat är vetenskapligt undersökt och publicerad i en av världens största plastikkirurgiska, vetenskapliga tidskrifter (läs mer här).

Är du intresserad av att diskutera om injektion med nanofat kan vara något för dig? Boka en tid för konsultation.

Funderat på en bröstoperation? Efter graviditet och amning eller viktnedgång så blir brösten ofta mindre och får en annan form än tidigare. Eller så kan man ha andra skäl till att vilja ha en annan volym/form. Med eller utan implantat kan man ändra form och storlek på många olika sätt. Operationen sker i narkos och man går hem samma dag.

Vill du veta mer om bröstförstoring? Läs mer på här.

Vill du veta mer om bröstförstoring med lyft? Läs mer på här.

Vill du veta mer om bröstförminskning? Läs mer på här.

Konsultationen är kostnadfri, då går vi igenom dina förutsättningar och önskemål. Om du vill kan du säkra din operationstid hos mig genom att boka den preliminärt innan vi ses på mottagningen. Du bokar enkelt tid hos mig eller mina kollegor på Plastikakademin online via BokaDirekt genom att klicka här.

Vill du veta hur du bokar en preliminär operationstid? Läs mera här.

Dela på sociala medier:

Facebook
Twitter

Vill du ha hjälp?

Se tillgängliga tider och boka konsultation hos oss på bokadirekt.se

Öppna chatt
* AKUTA FRÅGOR FÖR NYOPERERADE PATIENTER HÄNVISAS TILL JOURTELEFONEN *
---------------------------
Hej
Kan vi hjälpa dig?
Vi delar aldrig ut dina uppgifter eller dränker dig i spam. När du godkänner att vi sparar din epostadress så kommer du ibland att få Plastikguidens nyhetsbrev. Du kan välja att lämna epostlistan när som helst.