”Det är inte OK!”

”Det är inte OK!”

Ibland hör man att det är fel att genomgå ett kirurgiskt ingrepp för att förändra kroppen. De som säger detta detta brukar påpeka att det är dyrt, kan medföra risker och är definitivt. Stämmer detta?

Ibland moraliserar man över personer som vill genomgå en operation. Men det borde inte anses konstigt att man vill förändra sitt utseende och hur man uppfattas av andra. Vi gör det hela tiden utan att tänka så mycket på det, hos frisören, nagelterapeuten och genom att ha olika kläder, till exempel.

Det är antagligen få kritiker av estetisk plastikkirurgi som inte klipper tånaglarna, rakar bort oönskad hårväxt eller känner sig lite coola när man tar på sig solbrillorna en varm sommardag. Så med vilken rätt anser sig vissa ha rätt att tycka att  plastikkirurgi skulle vara fult eller ovärt? Ingen alls, skulle jag vilja påstå!

Ingen ska behöva skämmas för att prata med en plastikkirurg om sina tankar om att ändra sin kropp mer än vad man ska behöva vara rädd för vad andra ska tycka om att man går till gymmet.

Läs mer:

Dela gärna inlägget

Kategorier

Plastikkirurgi
Ögonlocksplastik
Manlig kirurgi
Liposuction
Komplikation
Intimkirurgi
Fettsugning
Bukplastik
Bröstoperation
Allmänt

Vill du ha hjälp?

Se tillgängliga tider och boka konsultation hos oss på bokadirekt.se

Öppna chatt
* AKUTA FRÅGOR FÖR NYOPERERADE PATIENTER HÄNVISAS TILL JOURTELEFONEN *
---------------------------
Hej
Kan vi hjälpa dig?
Vi delar aldrig ut dina uppgifter eller dränker dig i spam. När du godkänner att vi sparar din epostadress så kommer du ibland att få Plastikguidens nyhetsbrev. Du kan välja att lämna epostlistan när som helst.