Buttock implants i Linköping Norrköping

Buttock implants i Linköping Norrköping

bild som visar implantat som används för rumpförstoring med implantat buttock implant rumpimplantat

Rumpimplantat i Linköping

Förstoring av stussen med implantat är ett bra alternativ till Brazilian buttlift (förstoring med fett), framför allt för personer som är slanka. Implantatet läggs bakom stora sätesmuskeln, och man går hem samma dag.

Fyllig stuss

Vem avgör vad som är en snygg rumpa? Det gör bara du själv, givetvis! De har gjorts många försök att beskriva vad som är verklig skönhet och inte. Oaktat detta så menar många att en så kallad timglasformad figur är vackert. För nedre delen av kroppen så uppnås detta genom att midjan är smal och stussen fylligare samt putar till viss del.

Gluteal implants istället för BBL

Om man har gått ner mycket i vikt eller av andra anledningar har en platt stuss så kan man öka volymen genom att lägga in ett implantat eller transplantera fett. För magerlagda personer som är slanka och inte har så mycket fett är ett rumpimplantat (buttock implant) ofta enda alternativet.

Diskreta ärr vid rumpförstoring

Implantatet läggs in under den stora sätesmuskeln (gluteus maximus), och det är normalt sett inte i vägen när man sitter. Implantaten läggs in via två små snitt i vecket mellan skinkorna så att ärren ska synas så lite som möjligt efteråt.

Specialanpassade implantat

Implantaten som används för förstoring av stussen är specialanpassade och har både ett hårdare skal och styvare silikon jämfört med bröstimplantat så att de håller utan problem. Storleken på implantatet väljs utifrån dina önskemål och anatomiska förutsättningar tillsammans med mig, din plastikkirurg. 

Rumpimplantat i narkos

Operationen genomförs i narkos och man går hem samma dag. Det är vanligt att man den första veckan upplever en ömhet och spänningskänsla, men de flesta patienter kan stå, sitta och gå redan ett par timmar efteråt. Träning kan återupptas efter 3-4 veckor. Man kan kombinera rumpförstoring med förstoring med eget fett för att ytterligare öka timglasfiguren.

Konsultation för rumpförstoring

Alla operationer innebär risker och även om de är små så bör man känna till dem. Allmänna risker är blödning samt infektion, och specifika risker med operationen är till exempel obehag i benet eller att implantatet vänder sig i framtiden.

Är du intresserad av att höra mer om stussförstoring med implantat? Boka en tid för konsultation på Plastikakademin i Linköping genom att klicka här.

Läs mer:

Dela gärna inlägget

Kategorier

Plastikkirurgi
Ögonlocksplastik
Manlig kirurgi
Liposuction
Komplikation
Intimkirurgi
Fettsugning
Bukplastik
Bröstoperation
Allmänt

Vill du ha hjälp?

Se tillgängliga tider och boka konsultation hos oss på bokadirekt.se

Öppna chatt
* AKUTA FRÅGOR FÖR NYOPERERADE PATIENTER HÄNVISAS TILL JOURTELEFONEN *
---------------------------
Hej
Kan vi hjälpa dig?
Vi delar aldrig ut dina uppgifter eller dränker dig i spam. När du godkänner att vi sparar din epostadress så kommer du ibland att få Plastikguidens nyhetsbrev. Du kan välja att lämna epostlistan när som helst.