Prisvärd plastikkirurgi

Prisvärd plastikkirurgi

kvinna som letar efter prisvärd plastikkirurgi med hög kvalitet och betalar mindre för skönhetsoperationer bröstförstoring bukplastik fettsugning

Estetisk kirurgi i Sverige till bättre priser

Tillhör du dem som tycker att estetisk kirurgi är dyrt? Du måste inte åka utomlands för att betala mindre. Välj en svensk klinik men betala inte mer än nödvändigt. Man kan spara tusenlappar genom att resa utanför storstaden till en klinik i Sverige fast på en mindre ort. Jämför priserna på Plastikakademin så ser du själv. Vi kan hålla ner priserna eftersom vi inte har så stora omkostnader utan att vi kompromissar på säkerheten eller kvaliteten.

Plastikkirurgi är ibland dyrare i storstäderna

Många kliniker som finns i storstäderna tar ut höga priser för sina operationer. Det kan vara lätt att tro att om det är dyrare så är det alltid är bättre. Men höga priser i stora städer beror oftast på att omkostnaderna i storstadsregionerna är mycket högre än i mindre städer. Det gäller till exempel hyror för lokaler som kan skilja sig mycket jämfört med lokalhyrorna på en mindre ort.

Plastikkirurgi nära Stockholm

Plastikakademin finns i Linköping bara en tvåtimmars resa med tåg, buss eller bil från Stockholm. På Plastikakademin så finns utöver jag själv ytterligare tre stycken mycket erfarna plastikkirurger. Hos oss får du en mycket högkvalitativ vård och kontinuitet från första konsultationen till sista återbesöket. Alla medarbetare är handplockade för att ge dig en optimal upplevelse.

/Johan Thorfinn

specialist i plastikkirurgi

porträttbild på johan thorfinn plastikkirurg som är överläkare och utför bröstförstoring bukplastik fettsugning
Johan Thorfinn

Första steget att bli patient hos Johan Thorfinn på Plastikakademin är att boka en konsultation på mottagningen. Han har många års erfarenhet av bröstförstoringbröstlyft, bukplastikfettsugningintimkirurgi och flera andra typer av estetiska plastikkirurgiska ingrepp. Du hittar alla lediga tider på BokaDirekt.se (direktlänk).

Läs mer:

Dela gärna inlägget

Kategorier

Plastikkirurgi
Ögonlocksplastik
Manlig kirurgi
Liposuction
Komplikation
Intimkirurgi
Fettsugning
Bukplastik
Bröstoperation
Allmänt

Vill du ha hjälp?

Se tillgängliga tider och boka konsultation hos oss på bokadirekt.se

Öppna chatt
* AKUTA FRÅGOR FÖR NYOPERERADE PATIENTER HÄNVISAS TILL JOURTELEFONEN *
---------------------------
Hej
Kan vi hjälpa dig?
Vi delar aldrig ut dina uppgifter eller dränker dig i spam. När du godkänner att vi sparar din epostadress så kommer du ibland att få Plastikguidens nyhetsbrev. Du kan välja att lämna epostlistan när som helst.