Nyfiken på bröstförstoring

Nyfiken på bröstförstoring

Bröstförstoring i Linköping och Norrköping

Lokalproducerat är bra! Om du har bestämt dig för att göra en bröstoperation med implantat men inte har kommit fram till vilken klinik eller plastikkirurg du ska vända dig så tänk på att det kan vara en fördel att vända dig till någon som finns nära dig. 

Borta bra men hemma bäst

När du väljer klinik, tänk på att det kan vara bra att kliniken inte ligger längre bort från där du bor än att du med kort varsel kan ta dig tillbaka på ett någorlunda enkelt sätt om det skulle inträffa en komplikation. Ju närmare du har till kliniken desto bättre, men upp till högst 2-3 timmars resavstånd med bil brukar vara en bra tumregel.

Finnas för dig hela tiden

Det kan också vara bra att välja en klinik där du kan få kontakt om något skulle inträffa oavsett tid på dygnet. Det är viktigt att du tänker på att din plastikkirurg är anträffbar även kvällar och helger om något skulle inträffa.

Välj plastikkirurg med omsorg

Var noga med att bara vända dig till någon som är specialist i plastikkirurgi. Om du vill kontrollera om en person verkligen är specialist så kan du maila till Socialstyrelsen och fråga (hosp@socialstyrelsen.se). Läs gärna andras omdömen i forum och på sociala medier för att skapa dig en uppfattning om plastikkirurgens erfarenhet och kliniken som hen arbetar på. Tänk på helheten. Självklart är det sen också viktigt att du känner förtroende för den plastikkirurg som du väljer. Du måste känna att den information och förslag som du får verkar genomtänkta och kloka. Många saker kan man ta reda på genom att ha mailkontakt och videomöten, men det bästa sättet att verkligen få en känsla av om allt känns rätt är att gå på en konsultation.

Du är trygg i mina händer

Vi finns i Linköping och tar emot patienter från patienter från Jönköping i söder och till Stockholm i norr. Jag anstränger mig för att du ska känna dig trygg genom hela resan när du gör en operation med bröstimplantat oavsett om det är en bröstförstoring med eller utan bröstlyftBröstimplantaten som jag använder kommer från Mentor och Motiva, och du får information på konsultationen där jag gör en anpassad plan utifrån dina tankar kring slutresultatet och dina förutsättningar. Om det ändå inte känns tillräckligt så har du har möjlighet att komma på återbesök igen innan operationen om du har frågor kvar. Jag finns sedan tillgänglig för dig efter operationen om det skulle vara något som inträffar och jag är mycket noga med att du ska få all information som du behöver för att veta hur du ska sköta dig efter ingreppet.

Inför ditt beslut om bröstoperation

Titta gärna på våra svar på de vanliga frågorna som jag har fått under årens lopp från andra patienter. Du hittar alla kategorier under menyn ”Vanliga frågor” där du till exempel kan läsa om silikonimplantat och hur du kan skicka bilder för att göra en 3D-simulering med Crisalix. Under menyvalen ”Ingrepp” så finns ytterligare information. Skulle du sedan ha några frågor så är du varmt välkommen att kontakta mig via formuläret under ”Kontakt”.

Bröstförstoring - när du har bestämt dig

Du är varmt välkommen att boka en tid för konsultation hos Johan Thorfinn. Det sker online via BokaDirekt.se och du får då välja ett datum och klockslag som passar dig. Du kan också reservera en preliminär operationstid. När du kommer på konsultationen får du bestämma om du vill ha tiden kvar eller inte. Läs mer om hur du gör detta genom att gå till ”Tidbokning” i menyn.

Läs mer:

Dela gärna inlägget

Kategorier

Plastikkirurgi
Ögonlocksplastik
Manlig kirurgi
Liposuction
Komplikation
Intimkirurgi
Fettsugning
Bukplastik
Bröstoperation
Allmänt

Vill du ha hjälp?

Se tillgängliga tider och boka konsultation hos oss på bokadirekt.se

Öppna chatt
* AKUTA FRÅGOR FÖR NYOPERERADE PATIENTER HÄNVISAS TILL JOURTELEFONEN *
---------------------------
Hej
Kan vi hjälpa dig?
Vi delar aldrig ut dina uppgifter eller dränker dig i spam. När du godkänner att vi sparar din epostadress så kommer du ibland att få Plastikguidens nyhetsbrev. Du kan välja att lämna epostlistan när som helst.