Crisalix: 3d-simulering av bröstförstoring

Crisalix: 3d-simulering av bröstförstoring

Val av implantat kan vara svårt. Det är både tillverkare, storlek och andra saker man måste ta ställning till. Med 3D-bilder kan du få hjälp i ditt beslut.

Jag använder Crisalix 3D-scanner för att ta bilder som sedan kan
användas för att simulera slutresultatet efter bröstförstoring.

Genom att ange olika typer av implantat, storlek 

och placering framför eller bakom muskeln så kan datorn sedan ge en bild av hur resultatet skulle kunna bli efteråt.

Resultatet presenteras live på datorskärmen, och man kan spara olika simuleringar av olika implantat för att sedan jämföra hemma i lugn och ro.

Crisalix 3D-scanner används i första hand till bröstförstoringar. I vissa fall kan det också vara användbart för att mäta volym eller andra mått på brösten inför andra typer av ingrepp även om man inte simulerar själva förstoringen. När man kombinerar bröstförstoringen med ett lyft så använder jag den inte heller för själva simuleringen eftersom jag tycker att den fungerar sämre i dessa fall. Om det är lämpligt just för dig diskuterar vi på konsultationen.

Finns det begränsningar med 3D-scanner? Det gör det absolut. Man kan aldrig garantera att den simulering som görs helt kommer matcha slutresultatet. Men det är ett bra komplement till andra metoder såsom t ex ristestet.

Vill du veta mer om 3D-scannern som jag använder? Du kan titta på Crisalix webbplats, länken hittar du HÄR (öppnas i nytt fönster).

Funderat på en bröstoperation? Efter graviditet och amning eller viktnedgång så blir brösten ofta mindre och får en annan form än tidigare. Eller så kan man ha andra skäl till att vilja ha en annan volym/form. Med eller utan implantat kan man ändra form och storlek på många olika sätt. Operationen sker i narkos och man går hem samma dag.

Vill du veta mer om bröstförstoring? Läs mer på här.

Vill du veta mer om bröstförstoring med lyft? Läs mer på här.

Vill du veta mer om bröstförminskning? Läs mer på här.

Konsultationen är kostnadfri om du bokar operationstid, då går vi igenom dina förutsättningar och önskemål. Om du vill kan du säkra din operationstid hos mig genom att boka den preliminärt innan vi ses på mottagningen. Du bokar enkelt tid hos mig eller mina kollegor på Plastikakademin online via BokaDirekt genom att klicka här.

Vill du veta hur du bokar en preliminär operationstid? Läs mera här.

Läs mer:

Dela gärna inlägget

Kategorier

Plastikkirurgi
Ögonlocksplastik
Manlig kirurgi
Liposuction
Komplikation
Intimkirurgi
Fettsugning
Bukplastik
Bröstoperation
Allmänt

Vill du ha hjälp?

Se tillgängliga tider och boka konsultation hos oss på bokadirekt.se

Öppna chatt
* AKUTA FRÅGOR FÖR NYOPERERADE PATIENTER HÄNVISAS TILL JOURTELEFONEN *
---------------------------
Hej
Kan vi hjälpa dig?
Vi delar aldrig ut dina uppgifter eller dränker dig i spam. När du godkänner att vi sparar din epostadress så kommer du ibland att få Plastikguidens nyhetsbrev. Du kan välja att lämna epostlistan när som helst.