Allt du behöver veta om Mommy Makeover

Allt du behöver veta om Mommy Makeover

Moderskapet är en omvandlande erfarenhet, och det medför förändringar inte bara i ditt liv utan också i din kropp. Även om det är fantastiskt med barn så är det vanligt att kvinnor längtar tillbaka till hur proportionerna i kroppen var innan graviditet och amning. Det är inget konstigt.

Därför finns Mommy Makeover, en personligt anpassad uppsättning av ingrepp som är utformade för att hjälpa dig förbättra din livskvalitet. Är du redo för en Mommy Makeover?

Är jag en bra kandidat för en Mommy Makeover?

Detta är en vanlig fråga jag hör från mina patienter. Den ideala kandidaten är någon som har avslutat barnafödandet, har en stabil grundhälsa, och har gett sin kropp tid att återhämta sig från graviditet och amning. Det handlar om att vara redo att fokusera på dig själv igen.

Det fina med en Mommy Makeover är att det är anpassat bara för dig. ”Vilka operationer passar just mig? ” kanske du frågar. De flesta kvinnor väljer en kombination av bukplastik, fettsugning och bröstförstoring med eller utan bröstlyft. Men det slutgiltiga beslutet baseras på dina mål och vad vi kommer fram till gemensamt, och många gånger kan vissa ingrepp komibineras med man i andra fall väljer att dela upp det på flera tillfällen.

Ingreppen som vanligen ingår i en Mommy Makeover är:

  • Bröstförstoring eller Bröstförminskning
  • Bröstlyft (Mastopexi)
  • Bukplastik (Abdominoplastik)
  • Fettsugning
  • Labiaplastik eller Vaginalförsnävning
  • Återhämtning: Vad du kan förvänta dig

Hur kommer min återhämtning att vara?

Om du väljer att genomgå en Mommy Makeover är det viktigt att förstå att återhämtningstiden vanligen är några veckor. Beroende på din kropp och vilka ingrepp som har utförts samt hur din vardag ser ut med arbete och träning, förväntas din återhämtningstid vara upp till en månad.

Räkna med att vara borta från jobbaktiviteter 2 till 4 veckor, med visst obehag, svullnad och kanske blåmärken. Vi kommer att guida dig genom hela återhämtningsfasen och se till att du har det stöd du behöver varje steg på vägen.

Läs mer:

Dela gärna inlägget

Kategorier

Plastikkirurgi
Ögonlocksplastik
Manlig kirurgi
Liposuction
Komplikation
Intimkirurgi
Fettsugning
Bukplastik
Bröstoperation
Allmänt

Vill du ha hjälp?

Se tillgängliga tider och boka konsultation hos oss på bokadirekt.se

Öppna chatt
* AKUTA FRÅGOR FÖR NYOPERERADE PATIENTER HÄNVISAS TILL JOURTELEFONEN *
---------------------------
Hej
Kan vi hjälpa dig?
Vi delar aldrig ut dina uppgifter eller dränker dig i spam. När du godkänner att vi sparar din epostadress så kommer du ibland att få Plastikguidens nyhetsbrev. Du kan välja att lämna epostlistan när som helst.