Vaser-fettsugning: höjer nivån

Vaser-fettsugning: höjer nivån

Johan Thorfinn fettsugning i Linköping Norrköping med Vaser

Upptäck Vaser-fettsugning, den senaste tekniken inom plastikkirurgi som effektivt avlägsnar oönskade fettansamlingar och formar kroppen med precision. Läs mer om hur ultraljudstekniken skonsamt bryter ner fettceller, vilket minskar smärta och återhämtningstid jämfört med traditionell fettsugning. Lär dig om fördelarna med Vaser-fettsugning, inklusive snabbare återhämtning och exakta resultat, samt varför du bör välja Johan ThorfinnPlastikakademin i Linköping för din behandling. Boka en konsultation idag oavsett om du reser från Stockholm, Norrköping, Nyköping, Västervik, Jönköping, Kalmar med omnejd – ta det första steget mot en mer skulpterad kropp.

Vaser-fettsugning: Den senaste teknologin inom fettsugning

Vaser-fettsugning är en av de mest efterfrågade metoderna inom plastikkirurgi för att effektivt avlägsna oönskade fettansamlingar och konturera kroppen. Tekniken, som står för ”Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance”, använder ultraljudsvågor för att skonsamt bryta ner fettceller, vilket gör dem lättare att avlägsna med fettsugning utan att påverka omgivande vävnader. I detta blogginlägg ska vi utforska fördelarna med Vaser-fettsugning, hur operationen går till och varför den är ett bättre alternativ än traditionell fettsugning.

Vad är Vaser-fettsugning?

Vaser-fettsugning är en avancerad teknik som använder ultraljud för att selektivt bryta ner fettceller utan att skada närliggande vävnader som blodkärl och nerver. Detta leder till mindre blåmärken och svullnad samt snabbare återhämtning jämfört med traditionell fettsugning.

Fördelar med Vaser-fettsugning

 • Mindre invasiv: Minskad påverkan på kroppen vilket kan ge snabbare återhämtning.
 • Ökad precision: Möjliggör mer exakta och jämna resultat.
 • Mindre smärta och svullnad: Mindre påverkan på omgivande vävnader minskar obehag och återhämtningstid.
 • Snabbare återhämtning: Många patienter kan återgå till sina normala aktiviteter inom några dagar.

Hur går Vaser-fettsugning till?

Under en Vaser-fettsugning injiceras en fettsugningslösning i det området´som ska behandlas för att bedöva och förbereda vävnaden för vaser-behandlingen. En liten sond som avger ultraljudsvågor förs in genom ett snitt som är lika stort som det snitt som används för vanlig fettsugning. Ultraljudet bryter ner fettcellerna, som sedan skonsamt sugs ut med MicroAire power-assisted liposuction.

Operationen steg för steg:

 1. Förberedelse: Området som ska behandlas markeras och steriltvättas.
 2. Bedövning: Beroende på områdets storlek och vad patienten har för önskemål används lokalbedövning eller narkos.
 3. Injektion av fettsugningslösningen: Lösningen sprutas in för att bedöva och underlätta nedbrytningen av fettceller. Detta görs på samma sätt som vid traditionell fettsugning.
 4. Ultraljudsbehandling: Sonden förs in och avger ultraljudsvågor för att bryta ner fettcellerna.
 5. Fettsugning: Det nedbrutna fettet sugs ut genom en en fettsug som är kopplad till MicroAire power-assisted liposuction.
Boka tid för Vaser-fettsugning hos Johan Thorfinn i Linköping Norrköping Nyköping Västervik Kalmar

Områden som kan behandlas med Vaser-fettsugning

Vaser-fettsugning kan användas för att behandla flera områden på kroppen, inklusive:

 • Överarmar
 • Bröst
 • Rygg
 • Flanker
 • Mage
 • Rumpa och höfter
 • Lår

Vem är en bra kandidat för Vaser-fettsugning?

För att vara en bra kandidat för Vaser-fettsugning bör du vara vid god hälsa, nära din idealvikt och ha realistiska förväntningar på resultatet. Fettsugning är inte en metod för viktminskning, utan snarare ett sätt att ta bort envisa fettansamlingar och forma kroppen.

Kriterier för att vara lämplig för Vaser-fettsugning:

 • Du använder inte nikotin, eller du kan göra uppehåll inför din operation
 • Du har en elastisk hud
 • Du har realistiska förväntningar
Fettsugning av Johan Thorfinn Plastikguiden Plastikakademin Linköping Norrköping Jönköping Nyköping Katrineholm Finspång Motala Västervik Kalmar

Återhämtning efter Vaser-fettsugning

Återhämtningstiden efter Vaser-fettsugning är vanligtvis kortare jämfört med traditionell fettsugning. De flesta patienter kan återgå till sina normala aktiviteter inom 2-3 dagar. Svullnad och blåmärken kan kvarstå i några veckor, men detta är normalt och försvinner gradvis.

Eftervård och återhämtningstips

 • Bär kompressionsplagg: Hjälper till att forma kroppen och minska svullnad.
 • Undvik tung fysisk aktivitet: Vila och undvik ansträngande aktiviteter de första veckorna.
 • Följ Johan Thorfinns instruktioner: Viktigt för att säkerställa en smidig återhämtning och optimala resultat

Varför välja Vaser-fettsugning hos Johan Thorfinn på Plastikakademin i Linköping?

På Plastikakademin i Linköping erbjuder Johan den senaste teknologin inom Vaser-fettsugning för att säkerställa bästa möjliga resultat. Johan Thorfinn har utfört många framgångsrika Vaser-fettsugningar. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra patienter de bästa möjliga resultaten.

Johan Thorfinn har arbetat med plastikkirurgi sedan år 2000. Med sin omfattande erfarenhet och expertis inom fettsugning och annan plastikkirurgi är du i trygga händer. Ett första steg mot en Vaser-fettsugning är att boka en konsultation hos Johan på Plastikakademin.

Boka en konsultation för Vaser-fettsugning

Om du är nyfiken på fettsugning och vill veta mer om Vaser-teknologin, boka en konsultation hos Johan Thorfinn på Plastikakademin i Linköping. Under konsultationen kommer Johan att diskutera dina mål och förväntningar, samt bedöma om du är en bra kandidat för Vaser-fettsugning.

Så bokar du en konsultation

Du kan enkelt boka en tid för konsultation online via vår bokningssida. Välkommen till Plastikakademin och ta det första steget mot en mer skulpterad version av dig själv.

Sammanfattning

Vaser-fettsugning representerar ett betydande framsteg inom plastikkirurgi, vilket erbjuder patienter en mindre invasiv och mer exakt metod för att avlägsna oönskade fettansamlingar. Med fördelar som kortare återhämtningstid, mindre smärta och mer exakta resultat, är det lätt att förstå varför denna teknik blir allt mer populär. Kontakta Johan Thorfinn via WhatsApp för att diskutera hur Vaser-fettsugning kan hjälpa dig att uppnå dina estetiska mål.

Läs mer:

Dela gärna inlägget

Kategorier

Plastikkirurgi
Ögonlocksplastik
Manlig kirurgi
Liposuction
Komplikation
Intimkirurgi
Fettsugning
Bukplastik
Bröstoperation
Allmänt

Vill du ha hjälp?

Se tillgängliga tider och boka konsultation hos oss på bokadirekt.se

Öppna chatt
* AKUTA FRÅGOR FÖR NYOPERERADE PATIENTER HÄNVISAS TILL JOURTELEFONEN *
---------------------------
Hej
Kan vi hjälpa dig?
Vi delar aldrig ut dina uppgifter eller dränker dig i spam. När du godkänner att vi sparar din epostadress så kommer du ibland att få Plastikguidens nyhetsbrev. Du kan välja att lämna epostlistan när som helst.