Plastikkirurgi Brazil!

Plastikkirurgi Brazil!

Johan Thorfinn studiebesök Brasilien brazil sao paulo

Vidgade vyer är viktigt

Jag har alltid tyckt att det är viktigt att fortbilda mig, utvecklas och arbeta för att bli en duktigare plastikkirurg. Det är viktigt att aldrig känna sig ”färdig” utan att alltid se möjligheter att göra saker lite bättre hela tiden. Jag tror att den som tycker att det inte finns någon potential att förbättra saker och ting till slut kommer prestera sämre. Ingen är nånsin fullärd.

Utbyta erfarenheter

Ett sätt att få nya infallsvinklar är att besöka andra kliniker. Det försöker jag göra så ofta jag kan, både i Sverige och utlandet. Nyligen besökte jag Sophiahemmet i Stockholm och var med en dag och opererade, och jag har till exempel också vid ett par tillfällen varit i Lissabon, San Francisco och Bangkok. När man ser hur andra plastikkirurger arbetar så kan två saker hända. Antingen så lär man sig något nytt, eller så får man en insikt om att det sätt som jag arbetar här hemma är bättre. Båda erfarenheterna är lika viktiga.

Nästa studiebesök blir Brasilien!

Under mars 2023 kommer jag att åka till São Paulo. Jag har fått förmånen att bli inbjuden till en klinik och ser fram emot att ta del av det arbete som kollegerna där utför. Brasilien är ett av världens största länder på estetisk kirurgi, och São Paulo har 21 miljoner invånare på en yta som är ungefär en sjättedel av Östergötland. Jag ser fram emot att få lära mig mer om hur de fettsuger och andra ingrepp såsom intimkirurgi och bröstförstoringar för att nämna ett par exempel. Jag hoppas kunna ta med mig flera nya saker hem så att vi kan bli ännu lite bättre.

Tillbaka i Sverige

För alla patienter som vill komma till kliniken så kör jag som vanligt under februari. Det finns inga operationstider kvar innan avresan, men det går bra att komma till mottagningen om du vill ha en tid för operation i april och framåt. Från slutet av mars så är jag tillbaka på Plastikakademin igen. Då kör vi så det ryker.

Tenha um bom tempo, até mais! ☺️ 🇧🇷 🇸🇪

Läs mer:

Dela gärna inlägget

Kategorier

Plastikkirurgi
Ögonlocksplastik
Manlig kirurgi
Liposuction
Komplikation
Intimkirurgi
Fettsugning
Bukplastik
Bröstoperation
Allmänt

Vill du ha hjälp?

Se tillgängliga tider och boka konsultation hos oss på bokadirekt.se

Öppna chatt
* AKUTA FRÅGOR FÖR NYOPERERADE PATIENTER HÄNVISAS TILL JOURTELEFONEN *
---------------------------
Hej
Kan vi hjälpa dig?
Vi delar aldrig ut dina uppgifter eller dränker dig i spam. När du godkänner att vi sparar din epostadress så kommer du ibland att få Plastikguidens nyhetsbrev. Du kan välja att lämna epostlistan när som helst.