Jag vill egentligen bara ha en annan form på mina bröst med mindre häng. Varför rekommenderar många att man ska lägga in ett implantat då?

Jag vill egentligen bara ha en annan form på mina bröst med mindre häng. Varför rekommenderar många att man ska lägga in ett implantat då?

Plastikguiden svarar:

Om man har ett häng på bröstet efter barnafödande/amning eller viktnedgång så har man också ofta mindre volym än vad man hade tidigare. När man i dessa situationer gör enbart ett bröstlyft så är det svårare att ge bröstet en ny form. Det som mest förändras vid enbart lyft är nivån på vårtgården och bröstvårtan i förhållande till övriga bröstvävnaden. Om man däremot kombinerar lyftet med ett implantat så kan man forma om bröstet och ge det mer fyllnad. Det innebär dock alltid att bröstet får en större volym, och vill man absolut inte ha en något större byst så får man i så fall välja enbart lyft. Men då måste man även vara beredd att acceptera de begränsningar som enbart ett bröstlyft innebär, dvs att möjligheten att ge bröstet en rundare form är mindre.

Dela på sociala medier:

Facebook
Twitter

Fler frågor och svar inom "Bröstförstoring med lyft"

Hur bokar jag tid för bröstlyft?

Hur går bröstlyft med samtidig inläggning av implantat till?

Hur lång tid tar det att göra ett bröstlyft och lägga in implantat?

Hur blir min operationsdag när jag gör ett bröstlyft med protes?

Hur gör jag ristestet?

Kan du hjälpa mig med en simulering med 3d för att se hur det blir efter operationen när jag gör bröstförstoring och lyft?

Vad betyder det att det finns olika profil på implantaten?

Smärta: Hur ont kommer jag att ha efteråt?

Träning: När kan jag börja träna igen?

Sjukskrivning: Hur länge måste jag vara borta från jobbet när jag har gjort en bröstförstoring?

Vill du ha hjälp?

Se tillgängliga tider och boka konsultation hos oss på bokadirekt.se