Förband: Vilket slags förband får jag efter ett bröstlyft med implantat?

Förband: Vilket slags förband får jag efter ett bröstlyft med implantat?

Plastikguiden svarar:

Jag sätter på ett tejpförband på operationsbordet, och ibland en specialanpassad BH utanpå tejpförbandet. Detta skall sitta kvar cirka 1 vecka då Du får komma tillbaka på ett återbesök när vi tar av förbandet och kontrollerar att det ser ut att läka som det ska. Tejpförbandet kan inte bli blött så Du får duscha nedanför förbandet samt tvätta håret över handfatet eller badkaret fram till återbesöket. Du ska då byta till en BH som Du provar ut hos oss om du inte redan har fått den, och som Du får utan kostnad. Du ska då fortsätta använda den BH vi satte på under operationen på natten och på dagen i 2 månader. Du kan om Du vill köpa fler BH av oss, eller så provar Du ut någon senare i en välsorterad underklädesbutik. Om du skaffar en själv så tänk på att den inte har byglar eller push-up, och att den har riktiga kupor. En vanlig sport-BH är vanligen inte att föredra eftersom den ofta plattar till bysten utan att ha några kupor.

Dela på sociala medier:

Facebook
Twitter

Fler frågor och svar inom "Bröstförstoring med lyft"

Hur bokar jag tid för bröstlyft?

Hur går bröstlyft med samtidig inläggning av implantat till?

Hur lång tid tar det att göra ett bröstlyft och lägga in implantat?

Hur blir min operationsdag när jag gör ett bröstlyft med protes?

Hur gör jag ristestet?

Kan du hjälpa mig med en simulering med 3d för att se hur det blir efter operationen när jag gör bröstförstoring och lyft?

Jag vill egentligen bara ha en annan form på mina bröst med mindre häng. Varför rekommenderar många att man ska lägga in ett implantat då?

Vad betyder det att det finns olika profil på implantaten?

Smärta: Hur ont kommer jag att ha efteråt?

Träning: När kan jag börja träna igen?

Vill du ha hjälp?

Se tillgängliga tider och boka konsultation hos oss på bokadirekt.se