Få bort dina manliga bröst med Vaser-fettsugning

Få bort dina manliga bröst med Vaser-fettsugning

Män som ska boka tid för gynekomasti-operation med fettsugning i Linköping på Plastikakademin.

Har du problem med gynekomasti? Vi erbjuder en effektiv och skonsam behandling med Vaser-fettsugning som hjälper dig att bli av med oönskade manliga bröst. Johan Thorfinn som arbetar på Plastikakademin i Linköping är specialiserad på estetisk kirurgi och använder den senaste teknologin för bästa resultat. Boka tid idag för en konsultation och ta första steget mot en plattare bröstkorg!

Johan Thorfinn är specialist i plastikkirurgi och har mångårig erfarenhet av estetisk plastikkirurgi och gynekomasti-ingrepp. Boka tid idag för konsultation som kan göras antingen med ett riktigt besök eller videomöte.

Johan Thorfinn är specialist i plastikkirurgi och utför estetisk kirurgi såsom bröstförstoring, bukplastik, fettsugning, intimkirurgi, blygdläppsplastik och andra skönhetsoperationer på Plastikakademin i Linköping Norrköping.

Dela på sociala medier:

Facebook
Twitter
Öppna chatt
* AKUTA FRÅGOR FÖR NYOPERERADE PATIENTER HÄNVISAS TILL JOURTELEFONEN *
---------------------------
Hej
Kan vi hjälpa dig?
Vi delar aldrig ut dina uppgifter eller dränker dig i spam. När du godkänner att vi sparar din epostadress så kommer du ibland att få Plastikguidens nyhetsbrev. Du kan välja att lämna epostlistan när som helst.