B-lite lättviktsimplantat Linköping Norrköping

B-lite lättviktsimplantat Linköping Norrköping

B-lite Johan Thorfinn Plastikakademin lättviktsimplantat Linköping Norrköping

Att välja rätt bröstimplantat är ett viktigt beslut som kräver noggrant övervägande. Jag erbjuder nu ytterligare ett bröstimplantat för att komplettera de alternativ som som vi redan har från Mentor och Motiva. Det är lättviktsimplantatet från B-lite som är designad för att en mindre belastning på bröstvävnaden över tid, vilket kan vara en fördel i vissa fall

Mindre drag i bröstvävnaden

B-lite implantaten kombinerar kliniskt beprövade material för att minska vikten av ett bröstimplantat utan att kompromissa med volymen eller storleken. Genom användning av en teknologi som integrerar så kallade mikrosfärer med medicinskt silikongel, uppnår dessa implantat en upp till 30% lägre vikt jämfört med traditionella implantat. Denna minskning i vikt leder till lägre belastning på bröstvävnaden, vilket kan minska risken för vissa komplikationer och bidra till ett bekvämt och naturligt resultat.

B-lite lightweith implants Linköping Norrköping Plastikakademin

Säkert vid mammografi

Patienter som väljer B-lite implantat har emellanåt vittnat om minskade postoperativa smärtor och en snabbare återgång till normala aktiviteter. Detta kan dock variera från fall till fall. Dessutom uppskattar många att implantaten är lättare i vikt. B-lite implantaten har utformats för att det ska vara möjligt att genomgå mammografi på ett säkert sätt, precis som de andra implantaten som jag använder.

Tänk igenom riskerna

Det är viktigt att tänka igen de risker som finns med en bröstimplantatoperation. Detta är något vi går igenom på din konsultation. Precis som med alla kirurgiska ingrepp finns det risker, inklusive men inte begränsat till infektionsrisk, risken för kapselkontraktur (hårdnad runt implantatet), och att man kan behöva göra någon annan operation i framtiden för att byta ut eller korrigera implantat. Vi går igenom detta grundligt på mottagningen för att väga fördelarna med B-lite implantat mot potentiella risker, baserat på din situation och önskemål.

Tag ditt första steg idag

Om du överväger bröstförstoring och är nyfiken på hur B-lite lättviktsimplantat kan passa just dina behov, rekommenderas det att boka en konsultation hos mig på Plastikakademin i Linköping. Under konsultationen går vi igenom dina estetiska mål, utforska olika storlekar och former av olika slags implantat. Mitt mål är att du ska få all den information som du behöver för att kunna välja ett bröstimplantat som du känner dig nöjd med. 

Läs mer:

Dela gärna inlägget

Kategorier

Plastikkirurgi
Ögonlocksplastik
Manlig kirurgi
Liposuction
Komplikation
Intimkirurgi
Fettsugning
Bukplastik
Bröstoperation
Allmänt

Vill du ha hjälp?

Se tillgängliga tider och boka konsultation hos oss på bokadirekt.se

Öppna chatt
* AKUTA FRÅGOR FÖR NYOPERERADE PATIENTER HÄNVISAS TILL JOURTELEFONEN *
---------------------------
Hej
Kan vi hjälpa dig?
Vi delar aldrig ut dina uppgifter eller dränker dig i spam. När du godkänner att vi sparar din epostadress så kommer du ibland att få Plastikguidens nyhetsbrev. Du kan välja att lämna epostlistan när som helst.