Avslöjandet – Behind the scenes

Avslöjandet – Behind the scenes

Din guide på kliniken

I trygga händer på Plastikakademin

”Vad händer när jag kommer för operation?” Det är en ganska vanlig fråga. En del patienter är nyfikna, medan andra kan tycka att det känns lite läskigt. Man vet ju inte vad som väntar. Följ med Plastikguiden Johan Thorfinn på den här turen som tar dig från väntrummet till uppvakningsavdelningen. Du är i trygga händer.

Din plastikoperation

En mycket viktig dag i ditt liv. Alla operationer sker på Plastikakademin i Linköping. Där möts du av handplockad personal med lång erfarenhet och som bara är där för att ta hand om just dig. Vi anstränger oss för att du ska känna att du är i händelsernas centrum och samtidig vara trygg. Och, vi gör inte avkall på säkerheten. Det är alltid vår högsta prioritet.

Mer kunskap ger större trygghet

Plastikguiden är en av Sveriges största frågebanker för estetisk plastikkirurgi. Meningen är att du ska ska kunna ta reda på allt du behöver om din plastikoperation oavsett om det är bröstoperation, bukplastik, fettsugning eller intimkirurgi. Eller något annat skönhetsingrepp. Titta under Vanliga frågor så kan du se vad andra patienter har frågat om och läsa svaren på dessa funderingar. Genom att du vet så mycket som möjligt vad du ger dig in på, desto säkrare och tryggare blir din upplevelse hos oss. Du kan också se före- och efterbilder på patienter som har genomgått ett skönhetsingrepp utfört av Johan Thorfinn.

Ta nästa steg

Johan Thorfinn är en plastikkirurg som är seriös och kompetent och tittar rakt in i kameran.
Johan Thorfinn, specialist i plastikkirurgi

Är du redo att gå vidare? Boka tid för konsultation på mottagningen hos plastikkirurg Johan Thorfinn för att gå igenom dina önskemål och frågor. Vi tar dina funderingar på stort allvar och ger dig ett behandlingsförslag baserat på dina förutsättningar. Du kan också reservera din tid till operation innan din konsultation.

Läs mer:

Dela gärna inlägget

Kategorier

Plastikkirurgi
Ögonlocksplastik
Manlig kirurgi
Liposuction
Komplikation
Intimkirurgi
Fettsugning
Bukplastik
Bröstoperation
Allmänt

Vill du ha hjälp?

Se tillgängliga tider och boka konsultation hos oss på bokadirekt.se

Öppna chatt
* AKUTA FRÅGOR FÖR NYOPERERADE PATIENTER HÄNVISAS TILL JOURTELEFONEN *
---------------------------
Hej
Kan vi hjälpa dig?
Vi delar aldrig ut dina uppgifter eller dränker dig i spam. När du godkänner att vi sparar din epostadress så kommer du ibland att få Plastikguidens nyhetsbrev. Du kan välja att lämna epostlistan när som helst.