Manlig intimkirurgi

Manlig intimkirurgi

Manlig intimplastik involverar procedurer som syftar till att förändra eller förbättra egenskaper i mannens gentitalområde. Det kan handla om allt från att korrigera medicinska problem till estetiska förbättringar.

Vanliga ingrepp:

Penisförstorande kirurgi: Syftar till att förlänga penisen eller öka dess omkrets.

Korrigering av penisens böjning: För att åtgärda en abnorm böjning, som vid Peyronie’s sjukdom, där ingreppet ofta utförs av en urolog.

Förhudsoperationer: reducering eller omformning av förhuden, som vid omskärelse. Kan vara både medicinskt och estetiskt motiverat.

Är manlig intimkirurgi säker?

Generellt så är ingrepp säkra om de utförs av kvalificerade yrkesutövare. När det gäller kirurgi så finns alltid, förutom fördelarna, vissa risker att överväga.

Återhämtningstid:

Återhämtningstiden varierar beroende på vilket ingrepp som genomförts men generellt så krävs det en period av vila och eftervård.

Vad är det realistiskt att förvänta sig för resultat?

Det är viktigt att ha realistiska förväntningar när det gäller resultatet. Diskutera dem i detalj med plastikkirurgen innan ingreppet.

Viktiga överväganden inför plastikkirurgi

Konsultera en specialist: Innan du bestämmer dig för att genomgå en behandling behöver du boka en konsultation hos en specialist. Så att ni kan diskutera dina mål, eventuella betänkligheter och de alternativ som är tillgängliga.

Eftervård: Var medveten om den vård som krävs efter ingreppet för att du ska kunna återhämta dig så snabbt och riskfritt som möjligt.

Sök hjälp och mer information:

Om du överväger manlig intimkirurg är det viktigt att söka detaljerad information och professionell rådgivning. Sjukvårdspersonal som är specialiserad på detta område kan besvara dina frågor, bedöma dina förutsättningar och ge dig råd om tillgängliga behandlingar.

Kom ihåg att beslutet att genomgå manlig intimkirurg är personligt. Att vara fullständigt informerad är första steget för att du ska kunna fatta ett medvetet och välgrundat beslut om din intima hälsa och ditt välbefinnande.

Läs mer:

Dela gärna inlägget

Kategorier

Plastikkirurgi
Ögonlocksplastik
Manlig kirurgi
Liposuction
Komplikation
Intimkirurgi
Fettsugning
Bukplastik
Bröstoperation
Allmänt

Vill du ha hjälp?

Se tillgängliga tider och boka konsultation hos oss på bokadirekt.se

Öppna chatt
* AKUTA FRÅGOR FÖR NYOPERERADE PATIENTER HÄNVISAS TILL JOURTELEFONEN *
---------------------------
Hej
Kan vi hjälpa dig?
Vi delar aldrig ut dina uppgifter eller dränker dig i spam. När du godkänner att vi sparar din epostadress så kommer du ibland att få Plastikguidens nyhetsbrev. Du kan välja att lämna epostlistan när som helst.