Andras omdömen.

Andras omdömen.

Reklam i all ära, men det viktigaste är ju vad andra tycker. Så här läser du andra patienters recensioner, och även hur hur många av våra patienter som rekommenderar Plastikakademin till en bekant.

Det bästa belöningen är glada och nöjda patienter! Känslan när man på efterkontrollen tillsammans kan konstatera att vi har nått målen och patienten lämnar rummet med ett leende på läpparna är härlig.

Visst är det så att vi ibland gör reklam i till exempel sociala medier för verksamheten för att visa för andra att vi finns. Men den allra bästa reklamen är när nöjda patienter berättar för oss och för andra vad de tycker om arbetet. Många skickar glada SMS eller mail, och andra berättar öppet i forum eller recensioner på till exempel Facebook. Eftersom vi är stolta över positiv feedback så har jag samlat en del av den feedback som kommer in på Plastikguiden.net för att fler ska kunna ta del av den. Du kan se den genom att KLICKA HÄR.

Återkoppling från våra patienter som inte tycker att vi har nått ända fram är också givetvis viktig. Av den anledningen så erbjuder vi alla patienter att svara på en enkät när man har varit på mottagningsbesök. Givetvis kan man svara helt anonymt. Den sista frågan går ut på att fråga om man kan tänka sig att rekommendera Plastikakademin till en bekant. Det är roligt att hela 98,5% av alla har svarat JA på den frågan, och då ska man tänka på att det är mer än 800 personer som har besvarat enkäten. Det är inte annat än att man blir lite stolt….

Vi vill tro att det är ett bra operationsresultat som ger en nöjd patient. Men naturligtvis är det också viktigt att hela omhändertagandet är top notch, och det är något vi verkligen jobbar med att få till. Som patient på Plastikakademin ska man känna sig sedd och väl omhändertagen från första konsultationen tills dess att man varit på efterkontroll. Därför har vi handplockad personal som förstår att efter patientsäkerheten så är bemötandet det allra viktigaste för att ge patienten en bra upplevelse hos oss.

Sammanfattningsvis så ska du som vår patient känna att du befinner dig i trygga händer när du kommer till oss, och att vi anstränger oss så långt det är möjligt för att du ska bli nöjd.

Läs mer:

Dela gärna inlägget

Kategorier

Plastikkirurgi
Ögonlocksplastik
Manlig kirurgi
Liposuction
Komplikation
Intimkirurgi
Fettsugning
Bukplastik
Bröstoperation
Allmänt

Vill du ha hjälp?

Se tillgängliga tider och boka konsultation hos oss på bokadirekt.se

Öppna chatt
* AKUTA FRÅGOR FÖR NYOPERERADE PATIENTER HÄNVISAS TILL JOURTELEFONEN *
---------------------------
Hej
Kan vi hjälpa dig?
Vi delar aldrig ut dina uppgifter eller dränker dig i spam. När du godkänner att vi sparar din epostadress så kommer du ibland att få Plastikguidens nyhetsbrev. Du kan välja att lämna epostlistan när som helst.