Preliminär operationstid

Preliminär operationstid

Boka konsultation och operation

Om du vill boka en preliminär operationstid så måste du först ha bokat en tid för konsultation hos mig på mottagningen. Därefter väljer du ett datum för din preliminära operationsbokning.

Tid för konsultation bokas via BokaDirekt. När du har tid för ett mottagningsbesök så maila (op@plastikguiden.se) med förslag på datum för preliminär operationstid. Du hittar lediga datum HÄR.

För att boka preliminär operationstid är det viktigt att du inte har några allvarliga sjukdomar i hjärta eller lungor, samt inte tar någon blodförtunnande medicin eller läkemedel som sätter ner immunförsvaret. Om det är några andra omständigheter som du tror kan påverka din operation så är det också viktigt att du anger dem.

Vanliga ingrepp som kan bokas på detta sätt är bröstförstoring, bröstlyft, bukplastik, intimkirurgi eller något annat estetiskt ingrepp. Om du har önskemål om något speciellt ingrepp så kan det hända att jag ber dig att skicka mer information eller fotografier innan vi kan bekräfta din preliminära operationstid. Det kan också vara så att vi kommer fram till att vi behöver ses på mottagningen först innan vi kan boka in dig. Detta kan inträffa om det är fråga om komplicerade ingrepp eller om det är något speciellt med din hälsa som skulle kunna utgöra ett hinder och som vi i så fall måste gå igenom först.

Tänk också på att det är ett krav vid många av våra operationer att man är helt utan tobak/niktoin 1 månad innan ingreppet, så att du har slutat med detta i tid till din operationsdag. När du sedan har varit på din konsultation så får du bestämma om du vill ha kvar din operationstid eller inte, förutsatt att jag inte har hittat några medicinska skäl till att vi inte kan operera.

Dela på sociala medier:

Facebook
Twitter

Få mer information om "" i vår FAQ

Vilka kan boka en preliminär operationstid?

Om jag har en preliminär operationstid, är jag bunden att ta den om jag ångrar mig?

Vill du veta mer?

På Plastikguiden hittar du svaren på över 200st frågor om olika operationer under Frågor & Svar.
Öppna chatt
* AKUTA FRÅGOR FÖR NYOPERERADE PATIENTER HÄNVISAS TILL JOURTELEFONEN *
---------------------------
Hej
Kan vi hjälpa dig?
Vi delar aldrig ut dina uppgifter eller dränker dig i spam. När du godkänner att vi sparar din epostadress så kommer du ibland att få Plastikguidens nyhetsbrev. Du kan välja att lämna epostlistan när som helst.