Tävling

Tävling

Vinn ett Healthy Hair set
(värde 2395:- kr)
Scrolla ned
Eyracure
True Hair Repair
Scrolla ned
Föregående
Nästa

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD.

Tack alla som deltagit! Vinnarna är kontaktade och kommer presenteras på Plastikguidens Instagram @plastikguiden senare under juli.

Tävla om fina priser från Eyracure

Vi firar Plastikguidens helt nya webbplats med en tävling i samarbete med Eyracure! Alla som inte vinner men ändå vill testa Eyracure får en rabattkod på en mycket bra rabatt. Se tävlingsregler längre ned.

Plastikguiden har funnits i 10 år på nätet som Sveriges största frågebank om estetisk plastikkirurgi. Det firar vi genom att helt och hållet göra om hela webbplatsen! Och på köpet drar vi igång vår största tävling hittills. Första pris är ett Healthy Hair-set från Eyracure (värde 2395:- kr)! Andra och tredjepristagarna får också fina priser från Eyracure (värde 495:- till 1294:- kr).

Eyracure är true hair repair. Efter att ha tillbringat år i laboratoriet fann forskarna bakom Eyracure den magiska formulan: BioLAP-20®. En unik molekylär sekvens som återställer skadat hår till sitt friska, ursprungliga tillstånd på djupet. Läs mer om Eyracure här.

 

Dela på sociala medier:

Facebook
Twitter

Vill du veta mer?

På Plastikguiden hittar du svaren på över 200st frågor om olika operationer under Frågor & Svar.
Öppna chatt
* AKUTA FRÅGOR FÖR NYOPERERADE PATIENTER HÄNVISAS TILL JOURTELEFONEN *
---------------------------
Hej
Kan vi hjälpa dig?
Vi delar aldrig ut dina uppgifter eller dränker dig i spam. När du godkänner att vi sparar din epostadress så kommer du ibland att få Plastikguidens nyhetsbrev. Du kan välja att lämna epostlistan när som helst.