Motiva JOY® Linköping Norrköping

Motiva JOY® Linköping Norrköping

Motiva JOY plastikguiden Johan Thorfinn

Motiva JOY Linköping - Norrköping

Ergonomix2® är det senaste implantatet från Motiva som är framtaget för din säkerhet och ditt välbefinnande. JOY-konceptet är här och det sätter en ny standard för bröstförstoring. Vi är glada att kunna erbjuda våra patienter i Östergötland och resten av södra Sverige möjlighet att välja bröstförstoring med Motiva JOY. Operationen utförs av Johan Thorfinn eller Hans Vintertun på Plastikakademin i Linköping

Vad får du med JOY?

JOY inkluderar den senaste implantattekniken för att erbjuda förbättrad säkerhet, kortare snitt, ett omfattande garantiprogram och ytterligare stöd om du bestämmer dig för att ta ut dina implantat.

Ergonomix2® - extra mjukt implantat

Operationen utförs med Motiva Ergonomix2®-implantat som är extra mjukt för att skapa en ännu mer naturlig känsla och form. 

Trygg försäkring med JOY

Du får även automatiskt vara med i Motivas ”Woman’s Choice Program”. Detta är en försäkring som innebär att du får ett ekonomiskt bidrag om du vill ta ut dina implantat oavsett orsak under 2 år efter operationen. Du får även ytterligare en garanti som innebär att om en komplikation uppkommer inom 5 år efter din operationsdag så hjälper Motiva till med ekonomiskt stöd för en ny operation. Motivas övriga garantier som ingår i Motiva Round och klassiska Ergonomix gäller även naturligtvis med JOY. 

SmoothSilk

Ytan på Ergonomix2® är nano-texturerad vilket klassas som ett implantat med slät yta. Det minskar risken för att bakterier fastnar och bildar en biofilm på implantatet. Biofilm är en riskfaktor för kapselbildning (kapselkontraktur). 

SuperSilicone och TrueMonobloc+

Kvaliteten på höljet är en avgörande faktor för ett bröstimplantats säkerhet. Det har också stor påverkan på känslan och flexibiliteten för upplevelsen när man tar i implantatet. Ergonomix2® har samma följsamma silikon som kännetecknar Motivas övriga implantat och ett uppdaterat hölje som ökar mjukheten ytterligare. Implantatets förmåga att töjas är viktigt också eftersom det kräver ett kortare snitt.

BluSeal+ och RFID

Ergonomix2® har som alla andra implantat från Motiva ett barriär-lager som underlättar inspektionen av implantatet innan det sätts in i bröstet. Det har också ett batterifritt chip inuti implantatet som på ett säkert sätt lagrar implantatets serienummer och annan information om implantatet.

Registrera din implantat

Tänk på att du måste registrera dina implantat i Motivas databas inom 90 dagar från operationsdatum för att försäkringarna ska gälla. Det gäller alla Motivas implantat. Läs mer om villkoren både för Woman’s Choice Program och Always Confident Warranty så att du vet vilka fördelar och begränsningar som finns.

motiva joy Linköping norrköping johan thorfinn

Dela på sociala medier:

Facebook
Twitter

Vill du ha hjälp?

Se tillgängliga tider och boka konsultation hos oss på bokadirekt.se

Öppna chatt
* AKUTA FRÅGOR FÖR NYOPERERADE PATIENTER HÄNVISAS TILL JOURTELEFONEN *
---------------------------
Hej
Kan vi hjälpa dig?
Vi delar aldrig ut dina uppgifter eller dränker dig i spam. När du godkänner att vi sparar din epostadress så kommer du ibland att få Plastikguidens nyhetsbrev. Du kan välja att lämna epostlistan när som helst.