delbetalning

delbetalning

Att bestämma sig för att göra en plastikkirurgisk operation är inte bara ett stort beslut utan också många gånger en stor utgift. Ibland kan det vara bättre att betala lite åt gången istället för att ta hela utgiften på en gång. Det händer därför att jag får

 frågan om vi kan erbjuda delbetalning. Hittills har jag fått hänvisa till andra låneinstitut men jag har nu sen en tid tillbaka samarbete med Svea Ekonomi.

Du väljer själv hur mycket av operationskostnaden som du vill delbetala och om du vill dela upp det på på 12 eller 24 månader. Lånet är räntefritt men det tillkommer en uppläggningsavgift och en aviavgift. För att delbetala så behöver du i god tid innan din operationsdag lämna in en ansökan hos Svea Ekonomi på det belopp som du vill delbetala. Det kan du antingen göra i samband med din konsultation eller vid senare tillfälle direkt i din mobil.

Du förbinder dig inte att delbetala bara för att du gör en ansökan. Men du behöver bestämma dig om du ska delbetala eller betala hela beloppet i förväg mot faktura senast ca 2 veckor innan din operation.

Ansök vid konsultationen: När vi har gjort en plan för just ditt ingrepp och du får information om vad din operation kommer att kosta så gör vi ansökan direkt. Du behöver för att detta ska vara möjligt ha tillgång till mobilt Bank-ID. Du får besked direkt om du är godkänd. I vissa fall kan det behövas en medsökande, t ex om du inte har en fast inkomst. Förutsatt att den person som är din medsökande är med vid konsultationen så kan ansökan göras samtidigt. Läs mer här om hur du bokar tid för konsultation.

Vad händer sen? Förutsatt att din ansökan är godkänd och att du bestämmer dig för att delbetala så börjar den först i samband med att vi utför ingreppet. Du får då signera elektroniskt med mobilt Bank-ID vilket vanligen sker ca 2v innan operationen men allra senast på operationsdagen. Du kommer även få skriva på ett papper att du accepterar delbetalning som metod och att operationen är utförd. Din delbetalning börjar sedan från och med operationsdagen.

Är du patient hos någon av mina kollegor på Plastikakademin? Samarbetet med Svea Ekonomi är än så länge för dem som är patienter hos mig. Mina duktiga kollegor på Plastikakademin kan självklart som tidigare hänvisa sin patienter till andra låneinstitut där du själv får hantera in ansökan.

Om du har några ytterligare frågor angående detta så kan du alltid höra av dig till mig med ett mail (johan@plastikguiden.se).

/Johan Thorfinn, plastikkirurg

Funderat på en bröstoperation? Efter graviditet och amning eller viktnedgång så blir brösten ofta mindre och får en annan form än tidigare. Eller så kan man ha andra skäl till att vilja ha en annan volym/form. Med eller utan implantat kan man ändra form och storlek på många olika sätt. Operationen sker i narkos och man går hem samma dag.

Vill du veta mer om bröstförstoring? Läs mer på här.

Vill du veta mer om bröstförstoring med lyft? Läs mer på här.

Vill du veta mer om bröstförminskning? Läs mer på här.

Konsultationen är kostnadfri om du bokar operationstid, då går vi igenom dina förutsättningar och önskemål. Om du vill kan du säkra din operationstid hos mig genom att boka den preliminärt innan vi ses på mottagningen. Du bokar enkelt tid hos mig eller mina kollegor på Plastikakademin online via BokaDirekt genom att klicka här.

Vill du veta hur du bokar en preliminär operationstid? Läs mera här.

Dela på sociala medier:

Facebook
Twitter

Vill du ha hjälp?

Se tillgängliga tider och boka konsultation hos oss på bokadirekt.se

Öppna chatt
* AKUTA FRÅGOR FÖR NYOPERERADE PATIENTER HÄNVISAS TILL JOURTELEFONEN *
---------------------------
Hej
Kan vi hjälpa dig?
Vi delar aldrig ut dina uppgifter eller dränker dig i spam. När du godkänner att vi sparar din epostadress så kommer du ibland att få Plastikguidens nyhetsbrev. Du kan välja att lämna epostlistan när som helst.