Bukplastik – ökad livskvalitet

Bukplastik – ökad livskvalitet

Vården.se rekommenderar

Kvinnor som har gjort bukplastik av Johan Thorfinn och Hans Vintertun hänvisade från Vården.se

Plastikguidens plastikkirurger har många års erfarenhet och är experter på bukplastik. De hjälper dig med en individuellt anpassad behandling.

Operation: Bukplastik

Pris: från 44.000kr

Boka en konsultation för en genomgång av dina önskemål och förutsättningar. Beroende på ditt utgångsläge så kan du vara lämpad för antingen en stor eller en liten bukplastik. Vi sätter säkerheten först och tar hand om dig hela vägen. 

Alla ingrepp utförs i moderna lokaler på Plastikakademin i Linköping. Operationen utförs i narkos, och du går hem samma dag. Om magmusklerna har delat sig så sys dessa utan extra kostnad. 

Möjlighet finns att lägga till fettsugning. Kompressionsgördel och alla återbesök som du behöver gör det första året ingår. Givetvis har du efter operationen alltid möjlighet till direktkontakt med din plastikkirurg.

På Plastikguiden.se hittar du mycket information om bukplastik. Du kan också läsa mer i vår FAQ om bukplastik där vi svarar på de vanligaste frågorna, till exempel vad som är skillnad mellan en liten bukplastik och en stor bukplastik.

Dela på sociala medier:

Facebook
Twitter

Få mer information om "" i vår FAQ

Hur bokar jag tid för stor eller liten bukplastik?

Hur går en bukplastik till?

Vad är det för skillnad på en liten och stor bukplastik?

Vill du veta mer?

På Plastikguiden hittar du svaren på över 200st frågor om olika operationer under Frågor & Svar.
Öppna chatt
* AKUTA FRÅGOR FÖR NYOPERERADE PATIENTER HÄNVISAS TILL JOURTELEFONEN *
---------------------------
Hej
Kan vi hjälpa dig?
Vi delar aldrig ut dina uppgifter eller dränker dig i spam. När du godkänner att vi sparar din epostadress så kommer du ibland att få Plastikguidens nyhetsbrev. Du kan välja att lämna epostlistan när som helst.