Ställ en fråga

Har Du en fråga om rekonstruktiv eller estetisk plastikkirurgi? Då kan Du använda kontaktformuläret intill.

Om Du har en plastikkirurgisk fråga som rör Dig själv eller en närstående så glöm inte att frågan är enklare för mig att besvara om Du kortfattat beskriver Ditt problem samt anger den viktigaste bakgrundsinformationen. Du ska inte uppge Ditt personnummer i kontaktformuläret.

Det underlättar många gånger också om Du skickar bilder som rör Din fråga. Du kan ladda upp flera bilder i kontaktformuläret. Skicka gärna minst en närbild och gärna också en bild som visar helheten (till exempel hela bröstkorgen eller hela ansiktet). Det är lättare att bedöma bilderna om de är skarpa och tagna under bra ljusförhållanden.

Inga uppgifter sparas om Du lämnar i kontaktformuläret inklusive bilder som Du skickar. Däremot kan i vissa fall Din fråga visas i Plastikguidens "Frågor & Svar"-avdelning, men i så fall tas alla uppgifter bort som gör att man skulle kunna röja Din identitet.

Du som ställer frågan måste vara över 18 år, och om Din fråga gäller barn under 18 år så måste Du vara vårdnadshavare för barnet.

Jag svarar på ALLA frågor som kommer, men det kan ta lite tid eftersom det emellanåt kommer ganska många frågor.

Johan Thorfinn, plastikkirurg