Återfå form och harmoni i dina bröst med bröstkirurgi

Återfå naturligheten och harmonin i dina bröst med bröstkirurgi

Tre fördelar med
bröstoperation

Efter amning upplever många kvinnor att deras bröst förlorar sin form och börjar hänga. Ett bröstlyft kan hjälpa dig att återfå den naturliga formen som har förlorats  och ge en mer harmonisk look genom att ge dina bröst ett piggare och mer ungdomligt utseende.

Om du lider av smärta i nacke och axlar på grund av att dina bröst är tunga kan en bröstförminskning förbättra dina besvär.

Oroar du dig för dina gamla implantat? Din säkerhet och hälsa är mina främsta prioriteringar. Som en välutbildad och erfaren plastikkirurg försäkrar jag att alla ingrepp utförs med största precision och omsorg, baserade på beprövade och säkra metoder.

Hur kan vi hjälpa dig?

En bröstoperation kan hjälpa dig att få de bröst som du drömmer om. 
En bröstoperation syftar till att förbättra formen och ger harmoniska proportioner.

Det är dags att ta det första steget mot ditt nya liv

Om det du har läst så här långt och det känns rätt för dig att ta nästa steg så kan detta vara ögonblicket att fatta ett betydelsefullt beslut. Klicka på knappen nedan för att boka en konsultation och börja din resa mot en positiv förändring i ditt liv.

Det är dags att ta det första steget mot ditt nya liv

Om det du har läst så här långt känns rätt för dig kan detta vara ögonblicket att fatta ett av dina mest betydelsefulla beslut. Klicka på knappen nedan för att boka en konsultation och börja din resa mot en positiv förändring i ditt liv.

Vittnesmål

Konsultation hos Johan Thorfinn. Lyhörd och ärlig, patienten i fokus och patienten tar besluten, han råder. Alla jag mött på kliniken har varit vänliga och tillmötesgående. Alltid fått svar när jag kontaktat dem, både kirurg med utförliga svar och reception.

N
Nicole

Jag har genomgått en stor bukplastik med åtstramning av magmusklerna. Jag är väldigt nöjd med resultatet av min operation. Jag har blivit väl omhändertagen av alla på Plastikakademin. Johan är en fantastiskt begåvad kirurg. Jag kan varmt rekommendera honom eftersom du är i trygga händer med honom. Mitt enda ånger är att jag inte gjorde denna operation tidigare.

V
Vian

Min konsultation med Johan Thorfinn var verkligen en positiv upplevelse. Hans lyhördhet och ärlighet skapade en trygg atmosfär där jag som patient kände mig i centrum och delaktig i beslutsprocessen. Personalen på kliniken, från kirurgen till receptionen, har varit otroligt vänliga och tillmötesgående. Jag har alltid fått snabba och utförliga svar när jag har kontaktat dem, vilket har bidragit till en smidig och professionell vårdprocess.

C
Carolina

Johan Thorfinn är verkligen en kunnig och tålmodig professionell. Jag uppskattar verkligen att han sätter patientens behov och önskemål i fokus och ger råd istället för att diktera beslut. Mina interaktioner med kliniken har varit lika positiva, med vänlig och hjälpsam personal både från kirurgin och i receptionen. Att få snabba och detaljerade svar när jag har behövt dem har verkligen underlättat hela processen för mig.

E
Emma

Jag är Dr. Johan Thorfinn.

Jag är specialist inom plastikkirurgi och utför många olika ingrepp, både estetiska operationer och rekonstruktiv kirurgi. Min specialitet är olika typer av bröstkirurgi och intimkirurgi, men naturligtvis utför jag även bukplastik, fettsugning, injektionsbehandlingar och mycket mer.

”Mitt mål är att du ska känna dig nöjd med att du valde mig som din plastikkirurg.”

Öppna chatt
* AKUTA FRÅGOR FÖR NYOPERERADE PATIENTER HÄNVISAS TILL JOURTELEFONEN *
---------------------------
Hej
Kan vi hjälpa dig?
Vi delar aldrig ut dina uppgifter eller dränker dig i spam. När du godkänner att vi sparar din epostadress så kommer du ibland att få Plastikguidens nyhetsbrev. Du kan välja att lämna epostlistan när som helst.