Vi smygstartar hösten

2017-04-28
Operation i augusti?

         

VIKTIGT MEDDELANDE: Reservera din plats för augusti nu

Att planera verksamheten på en klinik och operationsavdelning är inte lätt! Det kräver att många pusselbitar faller på plats innan det blir klart. Det har varit högt tryck hela våren, vilket vi är glada för, och vi anstränger oss för att ge alla som vill en tid för operation så snart det går.

Men i väntan på att hela höstens schema med mottagningar och operationsdagar ska bli färdigt så har vi redan nu lagt ut ett par operationsdagar i augusti, och du kan också boka ditt mottagningsbesök i augusti eller början på september redan nu.

Så, för dig som redan varit på mottagningen på din konsultation så kan du nu ringa Maria på vår tidsbokning 013-154461 (månd-fred kl 09-12) för att reservera din tid för operation i augusti. Mitt tips är att inte vänta för länge eftersom vi vet erfarenhetsmässigt att dessa tider tar slut snabbt.

Om du inte har varit på konsultation men ändå skulle vilja boka en tid för operation i augusti hos mig på Plastikakademin så ber jag dig att kontakta mig med ett mail till johan@plastikakademin.se eller använda kontaktformuläret här på sidan. Vi får då ordna så att du kommer på ett konsultationsbesök innan sommaren där vi gör din operationsplanering.

Välkommen!

Johan Thorfinn, plastikkirurg

Psst, du vet väl att bokningar för konsultation på mottagningen görs genom vår onlinebokning http://plastikakademin.bokadirekt.se ?