Plastikakademin har flyttat

2016-03-05
Plastikakademin har flyttat till nya lokaler.

...

                            
         Nya lokaler - samma engagemang!
    

 

Vi flyttar till Garnisonsområdet i Linköping till nybyggda lokaler! Klicka här för Google Maps. Du kan förstås också läsa mer på Plastikakademins hemsida under Kontakt om hur du tar dig till de nya lokalerna och hur du kan boka tid hos någon av mina kollegor eller mig.

Mottagningen finns redan på plats sedan ett par veckor, och inom kort så kommer även alla operationer att utföras där. Det betyder att om du ska på nybesök eller konsultation så är det till Brigadgatan 4-6 som du ska gå, och du hittar kliniken på våning 2. Det finns gott om parkeringsplatser utanför, och om du vill åka kommunalt så finns stannar buss linje 2 utanför (klicka här för Östgötatrafikens reseplanerare).

Om du är kallad till operation så kan det fortfarande vara så att du ska gå till våra gamla lokaler på Klostergatan 68, och du ska ha fått information om detta i din kallelse. Om du är osäker på var du ska ta vägen så ska du givetvis höra av dig till oss (013-154461 vard kl 09-12, plastikakademin@plastikakademin.se). Inom ett par veckor så räknar vi med att de nya, toppmoderna operationssalarna är tagna i drift, och då välkomnar vi även dig som skall opereras i vad vi hoppas du också ska tycka är en fräsch och avspänd miljö. Vi har verkligen ansträngt oss för att det ska bli en ännu bättre upplevelse att komma till oss.

Även om vi flyttar till nya lokalar så kan du känna dig trygg med att du känner igen Plastikakademin - samma höga engagemang och höga kvalitet. Alla medarbetare anstränger sig alltid till det yttersta för att du ska känna dig väl omhändertagen.

Välkommen!

Johan Thorfinn, plastikkirurg