FAQ-delen blir större

2014-10-15
Den nya websajten är ännu så länge på planeringsstadiet, men vi kan avslöja att en av de stora nyheterna blir en omfattande del med frågor och svar.

 

Arbetet med den nya webplatsen har pågått under en tid. Designen är mer eller mindre klar, och nu har arbetet övergått i en ny fas i och med att vi håller på att skapa innehållet som skall finnas på sidorna.

"En av de stora sakerna som återkommer bland användarna är och i kontakten med patienterna är frågor som till exempel rör en viss sjukdom, en särskild slags operation eller annat som handlar om en planerad behandling", säger Johan Thorfinn. Han fortsätter: "Jag vill skapa en levande webplats där man som patient eller bara intresserad av plastikkirurgi ska kunna känna att ingen fråga är för dum för att ställa. Och, det ska gälla patienter även inom den offentliga vården som jag i egenskap av plastikkirurg erbjuder i min tjänst på universitetssjukhuset, inte bara patienter som söker för estetiska ingrepp".

Därför käns det roligt att tillkännage att det som vi arbetar mest med just för stunden är den nya FAQ-delen på den nya websajten. Vi hoppas kunna fylla på frågorna efterhand som de inkommer.

Mer info följer....